SMART FLAMES

Som distribuïdors i SAT d’equips solars i biomassa:

  • Estufes de pellet.
  • Calderes de pellet i policombustibles.
  • Cremadors de pellet i policombustibles (per substituir cremadors de fuel, gasoil ó gas).
  • Captadors solars tèrmics i fotovoltaics.

Subministrem biomassa:

  • Directament PELLET EN-PLUS-A1 (en sacs o a granel).
  • Mitjançant col·laboradors (llenya, pinyol d’oliva, estella forestal, clofolla de fruits secs).

Realitzem directament instal·lacions tèrmiques i solars completes en tots els àmbits residencials, industrials, granges .. etc. Monitoritzem les instal·lacions i ens ocupem del manteniment preventiu i correctiu.

Teniu en ment millorar la vostre instal·lació energètica ?

Voleu reduir la vostre despesa energètica ?

Parlem-ne, ens apassiona la nostre feina i podem preparar-vos una proposta sense cap compromís.

QUE FEM ?

Estem realment compromesos amb el canvi energètic, la implementació de les energies renovables i la millora de l’eficiència energètica.

El nostre compromís el materialitzem fent xerrades, promovent accions en favor de l’explotació forestal sostenible i la valorització de la biomassa de proximitat; tal com subproductes agrícoles o procedents de neteges forestals.

Com instal·ladors, distribuïdors i servei tècnic oficial estudiem acuradament la seva instal·lació i li proposem opcions de millora.

Mirem de promoure, sempre que sigui possible, l’aprofitament, adaptació, reutilització d’instal·lacions existents. Amb una estratègia d’instal·lació d’equips esgraonada; li proposem un pla de millora on vostè inicialment soluciona la seva necessitat i deixem la instal·lació preparada per de forma gradual afegir-hi millores. Això li permetrà tenir a llarg termini la instal·lació mes eficient dilatant l’esforç en la inversió inicial.

La possibilitat de millorar l’eficiència de les instal·lacions energètiques e implementar energies renovables es un fet habitual. La tecnologia en els equips de biomassa i solars està ja madura, i el relleu de les energies renovables està consolidat i forma part del temps que ens ha tocat viure. Apart de l’estalvi econòmic i l’estabilitat en els seus preus, el canvi de combustible fòssil a biomassa; “es una acció real del canvi energètic”. El futur passa per ser conscients individualment que tots nosaltres participem en el canvi climàtic, en les emissions de C02, i en la dependència energètica que té Europa en la importació de gas i petroli. I que els combustibles fòssils es generen i transporten a milers de Km de nosaltres i en el seu comerç s’enriqueixen grans corporacions. A l’altre banda de la balança tenim les energies renovables, respectuoses amb el medi ambient, sostenibles, que generen feina, comerç i economia de proximitat.

 Carles

carles@smartflames.com